Noors Lapland 2020 - Huttentrektocht

Noorse wandelavonturen

Bij iedere Beckx-to-basic rugzaktrekking wordt de zwaarte  van licht tot zwaar in sterren * t/m ***** aangeduid

  
Onze 'bikkeltocht' voor het komende jaar:

NOORDERLICHTREIS
in het magische Noorse Lapland

van 2 t/m 13 september 2020

Tijdens deze 12-daagse huttentrektocht met bepakking ontdek je de magische krachten van het hoge noorden. Overdag genieten we van het indrukwekkende landschap en leggen we behoorlijk wat kilometers af over ruig terrein. Bij geschikt weer zullen we over de uitlopers van de gletsjer Okstind wandelen. In deze periode zijn de mooie okergele en rode kleuren van de 'ruska' (indian summer) en de eerste besneeuwde bergtoppen al weer te bewonderen. Tijdens heldere avonden kunnen we rond het kampvuur wachten op het prachtige schouwspel van het Noorderlicht. Gegarandeerd rendieren en natuurlijk geen muggen meer!

Route: Iets ten noorden van Mo I Rana door Junkerfjellet, langs en over de gletsjer "Okstindbreen" door Kongsfjellet naar Innerdalen.
Zwaarte ****.
Voor deze reis zullen vooraf de nodige wandeluren moeten worden gemaakt.

Voorbereiding & inschrijving: wij zien het als een verantwoorde voorbereiding dat je je voor 15 juni 2020 - met een goede mentale en fysieke conditie - inschrijft voor deze reis en met ons 'de-laatste-zondag-van-de-maand-wandeling' in juni, juli en augustus 2020 met bepakking mee zult trainen.

Aanmelding: bij Lydia op tel. 06-22 49 80 44 of e-mail: lydia@beckx-to-basic.nl

Prijs: € 1.295,- (excl. vluchten Amsterdam - Oslo - Bodø en v.v. vanaf € 425,-).
Inbegrepen: ervaren reisbegeleiding, begeleiding door plaatselijke Noorse gids over de gletsjer, overnachting in hutten, vol pension (zelf bereiden), trein- en busreis, lidmaatschap DNT.
Niet inbegrepen: vluchten (kunnen we wel voor je boeken), zakgeld/eten tijdens vluchten en 2 avonden in Bodø, tussendoortjes tijdens wandeltocht, reis-, annulerings- en ongevallenverzekering.

 

2021

Op dit moment is er voor 2021 nog geen reis gepland, maar die gaat nog zeker komen! Wil je op de hoogte gebracht worden, laat het ons weten!

 

Meer weten over deze avontuurlijke rugzaktrekkingen? Ga naar de pagina's met informatie over deze reizen of neem contact op met Lydia.