Wandelcoaching in Noors Lapland

Ontdek het magische licht van het hoge noorden....

Het midzomernachtlicht en het noorderlicht: beide fenomenen brengen iets bijzonders in de natuur en dus ook in de mens teweeg.

In de Noorse lente, als tijdens de midzomer de zon de gehele dag boven de horizon staat, bruist het om je heen. De natuur ontluikt in rap tempo en het smeltwater zorgt voor spectaculaire beken en rivieren. Het is een magische energie die zich ook in jou openbaart: een niet te vermijden stroom die je letterlijk en figuurlijk uitdaagt naar buiten te komen. Een geweldige energie voor mensen die zelf meer willen gaan stromen of nieuwe ideeën in de wereld willen zetten.

De energie tijdens de Noorse herfst kenmerkt zich door de terugtrekkende natuur, die met haar prachtige zilveren berken, goudgele loof en rode mossen een intense indruk op je maakt. De dagen zijn dan nog net zo lang als bij ons. Tijdens heldere avonden en nachten is vaak het zo befaamde noorderlicht te aanschouwen. Deze energie laat je bij jezelf thuiskomen en geeft je - tijdens de verstilling – nieuwe inzichten over mogelijke stappen in de toekomst.

Wil je als individu of als team een persoonlijk of zakelijk thema uitwerken?
Tijdens een reis door Noors Lapland (of indien gewenst zuidelijker in Noorwegen gelegen bergen) en de hutten waarin we onderweg verblijven, zet ik mijn kwaliteiten als berggids, therapeut, coach en organisatie-adviseur in om je te begeleiden op je tocht.
De reis van ca. 5-7 dagen wordt geheel op maat aangeboden.

Vraag bij interesse een offerte aan bij Lydia: info@kunstwerkt.eu